Verpakkingsbedrijf


Verpakkingsbedrijf TPS Nederland is sociaal bewogen en veelzijdig waarbij ons personeel bestaat uit medewerkers die te maken hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat wij nauw samenwerken met diverse bureaus die gespecialiseerd zijn in jobcoaching en re-integratie bieden wij mensen de kans om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige en overzichtelijke werkomgeving. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met gemeentes en uitkeringsinstanties om zo mogelijkheden te bieden voor mensen die graag weer aan de slag willen. Op deze manier zetten wij ons in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hierbij maken wij ook naar het gebruik van deskundige jobcoaches die meewerken op de vloer.  Daarbij streven wij naar de hoogst mogelijke standaarden, wensen en eisen van u als klant. Daarbij waarborgen wij de kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Verpakkingsbedrijf

Werkzaamheden van ons verpakkingsbedrijf


Wij zijn gespecialiseerd in verschillende verpakkingswerkzaamheden. Dit doen wij zowel met de hand als machinaal. Als het gaat om handwerk dan kunt u denken aan het handmatig verpakken van producten en materialen, producten stickeren, en het labelen en etiketteren van verpakkingen of assemblage. Verder hebben wij een afdeling tot onze beschikking waarin wij machinaal kunnen verpakken. Wij hebben daarin diverse mogelijkheden zoals machinaal krimpen, sealen, lijmen en de producten in een blisterverpakking stoppen. Voor elk product kunnen wij u een mooie bijpassende verpakking aanbieden. Onze deskundige medewerkers kunnen u hierin adviseren.

Assemblage


Bij TPS Nederland kunt u gebruik maken van de mogelijkheid tot assemblage. Dat houdt eigenlijk in dat verschillende onderdelen van een product bij elkaar worden gebracht tot het uiteindelijke product. Dit wordt ook wel een eindmontage genoemd. Dit wordt met de nodige precisie handmatig uitgevoerd door onze medewerkers. De producten komen over het algemeen bij een medewerker langs op een lopende band waarbij een onderdeel aan het product wordt gekoppeld. Elke medewerker heeft daarin zijn eigen taak. Onze medewerkers controleren daarbij ook de kwaliteit van het product en rapporteren eventuele mankementen.

Sealen


Het sealen van een product betekent eigenlijk dat er een laag doorzichtig plastic over het product wordt aangebracht. Dat is iets wat wij machinaal voor u kunnen verzorgen. Onze medewerkers zijn hierin uiterst vakkundig waardoor u zeker weet dat uw product op een juiste en veilige manier wordt verpakt. Voordelen van het sealen van producten zijn bijvoorbeeld dat het ruimte en gewicht bespaart en het de veiligheid van uw product waarborgt. Dit omdat er een extra beschermlaag om uw product wordt gemaakt. Naast de keuze van het doorzichtige plastic kunt u er ook voor kiezen voor bedrukte plastic waarop ook uw logo te zien is.